top of page
Search
  • vulcanprim

Viatti Brina a intrat în clasamentul celor mai bune anvelope de iarnă

Viatti Brina a intrat în clasamentul celor mai bune anvelope de iarnă conform lui “Mosavtoshina”


Unul dintre cele mai mari magazine-internet rusesti specializate "Mosavtoshina" a facut un sondaj national al anvelopelor de iarna. Lista celor mai bune include doar modele testate în timp, care au câștigat încrederea șoferilor. Medalia de "Bronz" a primit Viatti Brina.

Evaluarea a fost făcută pe baza experienței reale privind funcționarea anvelopei de către clienții magazinului în diferite zone climatice, condiții meteo, autoturisme cu dimensiuni diferite ale roților, precum și stiluri de conducere. Conducătorii au evaluat fiecare model achiziționat de 13 parametri. Autorii sondajului s-au bazat exclusiv pe evaluările utilizatorilor și și-au analizat comentariile.Anvelope de iarnă Viatti Brina - cea mai bună alegere pentru locuitorii orașelor mari. Modelele din cauciuc moale îndeplinesc în mod ideal condițiile de iarnă din oraș, permițându-vă să mențineți confortul stilului de conducere obișnuit în condiții meteorologice diferite. Fiabilitatea și viteza ridicată în timpul virajelor, precum și atenuarea impactului în timpul conducerii prin gropi, îmbinări de asfalt și alte neregularități ale suprafeței drumurilor sunt furnizate de tehnologia VSS (rigiditate variabilă a peretelui lateral - o distribuție variabilă a rigidității peretelui lateral) - anvelopa se adaptează literalmente la suprafața drumului. Viatti Brina își păstrează proprietățile operaționale la temperaturi de la - 45 ° C la plus 10 ° C.

"Anvelopele Viatti nu sunt proiectate numai în conformitate cu standardele internaționale, ci sunt adaptate în plus la condițiile rutiere și climatice ale exploatării rusești și de asemenea, se remarcă printr-un raport preț-performanță avantajos în segmentul lor. În opinia noastră, acest lucru, precum și calitatea produselor, au permis Viatti să devină un brand cu adevărat național ", a declarat Andrei Buton, director adjunct pentru marketing la Kama Trading House.

863 views0 comments
bottom of page