top of page
Search
  • vulcanprim

Dacia Duster, cea mai vanduta masina din Europa dupa VW Golf. A batut inclusiv Polo, Clio si Octavia

- Dacia Duster a fost in luna august a doua cea mai vanduta masina noua din Europa.

- SUV-ul romanesc a trebuit sa se recunoasca invins de VW Golf, dar a batut Polo si T-Roc. - Actuala generatie a subcompactei Sandero a ocupat un loc patru in acelasi clasament.August 2019 va ramane pentru eternitate in istoria Dacia. Este luna in care Duster a ocupat a doua pozitie in topul celor mai vandute masini din Europa, dupa ce a batut inclusiv VW Polo, Renault Clio si Skoda Octavia.

Chiar daca au trecut mai bine de doi ani de la prima sa aparitie in public, actuala Dacie Duster ramane in continuare una dintre optiunile preferate ale clientilor de masini noi. O demonstreaza inclusiv aceasta analiza a specialistilor JATO Dynamics, care pozitioneaza SUV-ul companiei de la Mioveni pe pozitia cu numarul doi...

... in topul celor mai vandute automobile din Europa, in luna august. Comercializat in 19.451 de exemplare (+10.8%), modelul romanesc a fost depasit doar de VW Golf, care a inregistrat in aceeasi perioada de timp un total de 26.411 comenzi (-23.6%).


Printre numele cu greutate pe care actuala Dacie Duster a reusit sa le depaseasca se regasesc inclusiv VW Polo, Renault Clio si Skoda Octavia. O figura frumoasa a facut si cea de-a doua generatie a subcompactei Sandero, care a ocupat locul patru in clasamentul respectiv - cu 17.764 de unitati (+2.5%), dupa VW T-Roc.

In top 25 cele mai vandute masini noi din Europa, editia august 2019, mai intalnim automobile precum VW Tiguan, Opel Corsa, Renault Captur, dar si Nissan Qashqai. Lista continua cu modelele SEAT Leon, Skoda Fabia, Peugeot 208, Ford Fiesta etc.

6 views0 comments
bottom of page