top of page

Despre Companie    

 

Compania Vulcan Prim SRL, cu sediul social in Iasi, infiintata in anul 2016 se ocupa in principal cu importul de anvelope noi, marca Kama si Kama Viatti. Anvelopele sunt produse in Rusia, la uzina Kamaz. Oferim o garantie  de 5 ani, pret de importator, in regim en-gros si la bucata.

Anunt important pentru revanzatori

Suntem deschisi la colaborari, distanta nu influenteaza intrucat contractele noastre cu curierii acopera toata Romania.

Despre Anvelopele Kama

 

Producatorul de anvelopele Kama ( „Nizhnekamskshina“, Rusia) - este lider în producția de anvelope din Rusia. Compania produce anvelope pentru automobile, de marca KAMA, KAMA EURO, Viatti. Sortimentul constă din circa 250 de dimensiuni diferite de anvelope. "Nizhnekamskshina" este primul furnizor de pe piaţa rusă, care și-a omologat anvelopele auto la uzinele Fiat, Volkswagen, Skoda. Anvelopele pentru autoturisme, producție KAMA - reprezintă o gamă largă de dimensiuni de anvelope pentru autoturisme, produse în Rusia, realizate conform standardelor europene și care corespund tuturor cerințelor moderne de calitate. Anvelopele pentru autoturisme KAMA se evidențiază printr-un preț adecvat. Având indicatori înalți de durabilitate și fiabilitate, anvelopele pentru autoturisme KAMA sunt accesibile atât ca preț cât și ca costuri de întreținere tehnică.

Despre Anvelope Viatti

Anvelope Viatti de clasă premium este un brand nou, care combina nivelul excelent de siguranță, confort și un preț exclusiv.

Viatti au fost concepute de către vice-președintele companiei Continental Wolfgang Holtsbah. El a căutat inspirația în patria design-ului industrial - Italia. Astfel, Viatti au obținut, un desen elegant și original al protectorului și numele italian. Creatorii brand-ului îl descriu ca si "calcul german și temperament italian."

În scopul de a face produsul disponibil pentru consumatori, creatorii Viatti au decis să plaseze producerea de anvelope în Rusia. Linia de productie a anvelopelor Viatti este utilată cu echipament german de ultima generație. Procesul de producție este automatizat practic 100%. Ca urmare, Viatti poate fi considerat ca fiind singurul produs de nivel premium european în această gamă de preț.

Anvelope Viatti sunt complet adaptate pentru a fi utilizate în Europa de Est. Anvelopele Viatti au fost create luînd în considerație condițiile climaterice toride de vară și reci de iarnă. Creatorii brandului asigură confort indiferent de condițiile meteorologice și starea drumurilor.

Portofoliul Viatti include trei linii de anvelope pentru diferite condiții de exploatare: anvelope de iarnă Brina și anvelope de vară Strada pentru autoturisme, Bosco A/T pentru toate anotimpurile, pentru SUV-uri.

Pe pavajul uscat și calitativ al drumurilor, anvelopele Viatti îmbunătățesc manevrarea la viteză și încrezător contribuie la viraje. În cazul în care pavajul drumului este inegal, deteriorat, anvelopele diminuiază loviturile în momentul încadrării în gropi.

La deplasarea pe zăpadă sau gheață, siguranță devine deosebit de relevantă. Viatti Brina își păstrează proprietățile sale benefice chiar și la gerul extrem de -45C.

Anvelopele all-season pentru SUV-uri Viatti Bosco A / T se înmoaie la temperaturi scăzute și devin mai dure la creșterea acesteia.

Calitatea în combinație cu prețul, de neatins pentru alte marci de anvelope premium, asigură o ofertă cu adevărat unică pentru proprietarii de automobile.

bottom of page